Celebrele marci de tuning auto Brabus si Startech, care lucreaza pe automobile Mercedes-Benz, Maybach, Chrysler si Dodge, sunt prezente si in Romania
Colina Motors a adus tunerii Brabus si Startech in Romania. Brabus se ocupa cu tuningul de automobile Mercedes-Benz si Maybach, iar Startech realizeaza tuning pentru Chrysler si Dodge. Sediul Colina Motors include primul showroom dedicat marcii Brabus din Romania, totul fiind construit cu stil si atentie la detalii.

Suprafata dedicata marcii Brabus este de aproximativ 300 mp, iar stocul de piese si accesorii este in valoare de aproximativ 100.000 Euro. Desi reprezinta de putin timp marca Brabus in Romania, Colina Motors se a livrat modele de top, variantele Brabus ale noului Mercedes ML (124,000 Euro fara taxe), S-Klasse 600 (160,000 Euro, conversia Brabus fiind de 32,000 Euro) sau Viper SRT 10 (121,000 Euro), motorul cabrioletului Dodge avand nu mai putin de 506 CP si un bord din carbon inconjurat de piele rosie.

Despre planurile de viitor, Emanuel Rauta, Brand Manager Brabus la Colina Motors declara: Pentru anul 2006 ne propunem extinderea retelei de dealeri atat in Bucuresti, cat si in restul tarii, iar la inceputul anului 2007 intentionam sa deschidem in Bucuresti un nou complex ce va include showroom si service dedicat, la standarde BRABUS, cu personal specializat in Germania.

Kit-urile de performanta Brabus si Startech sunt disponibile pentru toate motorizarile diesel si ofera o crestere de putere de pana la 48 CP si o marire a cuplului motor maxim de pana la 80 Nm. Preturile acestor kit-uri sunt cuprinse intre 1390 si 1590 Euro CIP. Brabus este lider in conversia interioarelor limuzinelor Mercedes-Benz, care se prelucreaza numai manual, devenind adevarate etaloane de lux, destinate clientilor elitisti Brabus.

Depasirea continua a performantelor in materie de tuning auto a condus la realizarea modelului Brabus Rocket, avand la baza superbul Mercedes CLS. Brabus Rocket a fost declarat cel mai rapid sedan din lume, atingand viteza de 362,4 km/h. Acceleratia bolidului este fulminanta: 0-100 km/h in 4 sec., 0-200 km/h in 10.5 sec., iar 0-300 km/h in 29,5 sec. Motorul sau dezvolta 730 CP si un cuplu fenomenal de 1350 Nm limitati electronic la 1100 Nm. Vitezometrul Rocket -ului este gradat pana la 400 km/h, viteza maxima fiind limitata electronic la 350 km/h. Pretul unui autoturism Brabus Rocket este de 336,000 Euro fara taxe.

Colina Motors activeaza pe piata din Romania inca din anul 2000, iar portofoliul sau de activitati include, pe langa reprezentarea marcilor Brabus si Startech, vanzarea de autovehicule, piese si accesorii marca Ford precum si alte marci de accesorii pentru motorsport si tuning.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri