SsangYong va lansa un nou SUV, denumit Tivoli, in segmentul B, care va intra in productie in martie 2015 pentru piata europeana si in ianuarie pentru piata coreeana.

Odata cu anuntarea numelui noului model de serie, SsangYong a dat publicitatii primele imagini randate ale noului model care ilustreaza deja formele finale. Exteriorul lui Tivoli tradeaza un stil urban si dinamic, cu o silueta zvelta, robusta si fluenta in timp ce la interior designeriii Ssangyong au conceput un habitaclu foarte spatios, cu un stil modern, bogat in spatii de depozitare, facilitand accesul la echipamente IT.

Tivoli va beneficia de pilot automat adaptiv, sistem de avertizare al parasirii benzii de rulare, Start-Stop, pornire fara cheie, panou de bord LED cu iluminare de fundal in cinci culori optionale, scaunul soferului ventilat etc.

Pentru noul model Tivoli, Ssangyong a dezvoltat doua motoare noi, 1,6 litri diesel si 1,6 litri benzina, care vor fi conectate la transmisii manuale sau automate cu 6 trepte, noul model fiind disponibil si in versiune cu tractiune 4x4.

Citeste si:
Imagini oficiale cu noul SsangYong Rexton
SsangYong Rexton, imagini...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Noul Duster, mai scump cu 1.450 euro. Afla cat ai plati pe concurenti