Compania de curierat expres si logistica DHL a inaugurat cel de-al doilea centru de expedieri situat intr-un centru comercial, in incinta AFI Palace Cotroceni si deschis zilnic.

Noul centru de expedieri DHL Servicepoint AFI Palace Cotroceni este deschis intre orele 10.00 – 22.00, respectiv 10.00 – 23.30 (vineri si sambata). Centrul de expedieri DHL aduce servicii noi, de curierat expres, clientilor AFI Palace Cotroceni, oferindu-le posibilitatea de a expedia trimiteri urgente direct din centrul comercial.

Planul de extindere a centrelor de expedieri a inceput inca de anul trecut, cand DHL a deschis in premiera la nivel national centre in sistem de parteneriat in Bucuresti, Iasi, Buzau sau Sighisoara. In acelasi timp, DHL a continuat si investitia in modernizarea centrelor de expediere existente. Pana la sfarsitul acestui an DHL va mai inaugura doua centre de expedieri situate in centre comerciale, in Ploiesti si Timisoara.

DHL are o experienta de peste 23 de ani pe piata din Romania, 450 de angajati, opereaza cu 3 aeronave, detine o flota de peste 200 de masini si ofera o acoperire de 100% la nivel national, prin cele 42 de locatii aflate in cele mai importante orase de pe intreg teritoriul tarii.

Citeste si:
Primul magazin IQOS din Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni
Primul magazin IQOS din...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Taxify ofera curse gratuite pentru femei de 8 martie