Compania de curierat expres si logistica DHL a inaugurat cel de-al doilea centru de expedieri situat intr-un centru comercial, in incinta AFI Palace Cotroceni si deschis zilnic.

Noul centru de expedieri DHL Servicepoint AFI Palace Cotroceni este deschis intre orele 10.00 – 22.00, respectiv 10.00 – 23.30 (vineri si sambata). Centrul de expedieri DHL aduce servicii noi, de curierat expres, clientilor AFI Palace Cotroceni, oferindu-le posibilitatea de a expedia trimiteri urgente direct din centrul comercial.

Planul de extindere a centrelor de expedieri a inceput inca de anul trecut, cand DHL a deschis in premiera la nivel national centre in sistem de parteneriat in Bucuresti, Iasi, Buzau sau Sighisoara. In acelasi timp, DHL a continuat si investitia in modernizarea centrelor de expediere existente. Pana la sfarsitul acestui an DHL va mai inaugura doua centre de expedieri situate in centre comerciale, in Ploiesti si Timisoara.

DHL are o experienta de peste 23 de ani pe piata din Romania, 450 de angajati, opereaza cu 3 aeronave, detine o flota de peste 200 de masini si ofera o acoperire de 100% la nivel national, prin cele 42 de locatii aflate in cele mai importante orase de pe intreg teritoriul tarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri