Traficul rutier pe DN2 (E85) este blocat, marti dimineata, in localitatea Dumbraveni din judetul Vrancea, dupa ce doua autotrenuri au derapat din cauza zapezii si s-au oprit de-a latul soselei, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Vrancea, Bogdan Toader, traficul pe DN2 este blocat la Dumbraveni, dupa ce doua autotrenuri au derapat, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de trafic- sosea acoperita cu zapada. Cele doua autotrenuri s-au oprit de-a latul soselei, blocand traficul, relateaza Mediafax.

La ora transmiterii acestei stiri, mai multe echipaje de la Drumuri Nationale si politisti de la Serviciul Rutier se afla la fata locului si incearca drumului. In zona nu exista o ruta ocolitoare, astfel ca soferii care trec prin zona asteapta in coloana degajarea soselei.

Tot din cauza zapezii, marti dimineata trei autotrenuri s-au tamponat pe DN2 in localitatea Urechesti, traficul desfasurandu-se cu dificultate timp de aproximativ o ora. In judetul Vrancea, a nins abundent in ultimele ore, iar pe anumite artere rutiere s-a depus strat de zapada.

Citeste si:
Trafic blocat pe un drum national si altul judetean din cauza vremii
Trafic blocat pe un drum...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Mii de sanctiuni, aplicate in trafic in ultimele 3 zile