Midocar Bucuresti, dealer Volkswagen, a livrat saptamana aceasta primul Multivan Business in valoare de 160.000 euro. Cateva din dotarile exclusiviste de care se va bucura proprietarul sunt prezentate mai jos
Varianta de echipare Business a gamei Multivan defineste spatioasa limuzina Volkswagen ca fiind singura autoutilitara pentru transport persoane care are 6 locuri individuale reglabile electric, imbracate in piele, ergonomice si incalzite. Masina are mai multe dotari decat majoritatea automobilelor de lux obisnuite: conexiune internet, ecran LCD de 15 si sistem DVD, fax, copiator, scanner color si imprimanta, conexiune pentru laptop si telefon separat pentru compartimentul soferului si al pasagerilor, totul transformand Multivan-ul intr-o sala mobila de sedinte.

Interiorul este finisat cu piele Alcantara (piele intoarsa) si lemn din esente deosebite. Atmosfera este completata de sistemul acustic cu reglaje separate pentru fiecare pasager (convorbirile intre pasageri pot fi amplificate cu ajutorul microfoanelor individuale), de sistemul de iluminare interioara, de scaunele Pullman care se rotesc in jurul propriei axe, de masa actionata electric, precum si de frigiderul aflat la indemana. Accesul in compartimentul pasagerilor se face prin usa actionata electric, in timp ce micile detalii subliniaza caracterul exclusivist al modelului: sistemul de asistenta la parcare cu camera video (pasagerii pot urmari pe ecranul LCD imagini din spatele masinii, in timp ce soferul este ghidat pe monitorul incorporat in bord), umbrela fixata in hayon, jantele din aluminiu de 18 inch si farurile bi-xenon.

Clientul nostru a fost atras de calitatea si de simtul estetic care sunt prezente in cele mai mici detalii. Volkswagen Multivan Business reprezinta pentru el nu doar un vector de imagine, ci mai degraba un spatiu extrem de functional, a declarat Andrei Mihailescu, director general Midocar Bucuresti. Decizia acestei achizitii se datoreaza cresterii popularitatii modelului Multivan, inca de la schimbarea de generatii de acum trei ani. in plus, cei 50 de ani de experienta pe piata utilitarelor isi spun cuvantul. Modelul California, spre exemplu, este o alta dovada a simtului practic si ergonomic la care au ajuns proiectantii germani. Ca dovada sta si trofeul Cea mai buna autocomerciala primit de Volkswagen Multivan pentru al doilea an, in urma votului a 100.000 de cititori ai revistei auto motor und sport din intreaga lume. in Germania, fiecare a cincea limuzina spatioasa vanduta in Germania este un Multivan.

Povestea de succes a modelului Multivan incepe in 1985, la expozitia automobilistica de la Frankfurt (IAA). Acolo si-a facut debutul autovehiculul comercial multifunctional, desi Volkwsagen sustinea oficial ca acesta reprezenta doar un concept. Comportamentul la teste a placut insa publicului atat de mult, incat un an mai tarziu incepea productia in serie. in rolul de autovehicul multifunctional, Multivan reuneste proprietatile unui combi, microbuz si ale unei rulote. si-a conservat aceste calitati timp de peste douazeci de ani si pe parcursul a trei generatii de autovehicule, rafinandu-le si optimizandu-le continuu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri