Noua automobile de lux, inclusiv cinci modele Range Rover Sport, care urmau sa apara in noul film din seria "James Bond", intitulat "Spectre", au fost furate dintr-un garaj auto din Germania, informeaza contactmusic.com.

Vehiculele din aceasta flota auto, in valoare de aproape 800.000 de euro, au fost personalizate special pentru noul film din franciza cinematografica "James Bond". "Suntem la curent cu furtul unui numar de modele Range Rovers din Dusseldorf, Germania. Este vorba de o infractiune, iar politia a initiat o ancheta", au declarat reprezentantii constructorului auto Land Rover pentru publicatia Daily Express.
Cele noua automobile urmau sa participe la filmarea unor scene in muntii Alpi, scrie Mediafax.

O serie de detalii despre noul film "James Bond" au fost date publicitatii saptamana trecuta, in cadrul unui eveniment organizat la Studiourile Pinewood din comitatul Buckinghamshire din Marea Britanie. Actorul Daniel Craig, interpretul personajului James Bond, spune ca scenariul noului lungmetraj "este mai bun decat cel al filmului precedent" din aceasta franciza.

Daniel Craig, in varsta de 46 de ani, va interpreta astfel pentru a patra oara rolul agentului 007, dupa ce a jucat anterior acest rol in filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) si "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).
In acest film, ce va fi regizat de Sam Mendes, spionul britanic va avea un adversar tenace in persoana unui personaj malefic, ce va fi interpretat de actorul austriac Christoph Waltz.

Dave Bautista, un celebru sportiv american, practicant de wrestling, va juca si el in noul film din seria "James Bond". Actrita italiana Monica Bellucci si actrita franceza Léa Seydoux au fost alese pentru a interpreta rolurile feminine principale - Bond Girls - in filmul "Spectre", cel de-al 24-lea lungmetraj din seria "James Bond".

Filmarile vor debuta luni si vor dura sapte luni. Filmul "Spectre" va fi turnat in studiourile Pinewood din apropiere de Londra, la Roma, in Mexic, Tanger si in Alpii austrieci, a precizat Sam Mendes, care va regiza astfel al doilea film "James Bond" din cariera sa, dupa "007: Coordonata Skyfall".

Regizorul a dezvaluit de asemenea cu aceasta ocazie un alt star al filmului "Spectre": noul model de automobil Aston Martin, DB10. Precedentul model, DB5, a fost transformat in cenusa in "Skyfall". Titlul "Spectre" face referire la o misterioasa organizatie secreta inventata de creatorul personajului James Bond, scriitorul Ian Fleming, in al noualea roman din serie, intitulat "Thunderball".

Potrivit scenaristului John Logan, "Bond 24" nu va fi o continuare a lungmetrajului "007: Coordonata Skyfall", dar va avea numeroase legaturi cu acel film. In schimb, scenariul va fi inspirat, ca de obicei, din romanele lui Ian Fleming, creatorul personajului James Bond.
Dupa ce "007: Coordonata Skyfall" a obtinut incasari de peste 1 miliard de dolari pe plan mondial, devenind nu doar cel mai profitabil film din seria "James Bond", ci si pelicula cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei britanice, fanii acestei francize si-au dorit foarte mult ca parteneriatul profesional dintre Sam Mendes si Daniel Craig sa continue si sa se concretizeze cu un nou lungmetraj din aceasta franciza.

Implicarea regizorului britanic in productia celui de-al 24-lea film din franciza "James Bond" a fost multa vreme pusa sub semnul intrebarii, avand in vedere numeroasele proiecte de teatru pe care cineastul le are pe agenda sa de lucru, insa Sam Mendes a acceptat in cele din urma aceasta oferta. James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima data pe marele ecran in filmul "Dr. No", din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalti actori care au interpretat acelasi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig.

Primele 23 de filme "James Bond" realizate pana in prezent au generat incasari de peste 4,1 miliarde de dolari in toata lumea.
Al 24-lea film din franciza cinematografica "James Bond" va fi lansat pe 23 octombrie 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri