Reteaua Weltauto lansata de Porsche Romania in urma cu doi ani s-a imbogatit cu un nou membru. Incepand cu 13 iulie 2006 marca Weltauto este prezenta si la Tg. Mures in cadrul dealerului Volkswagen Auto Top Tg. Mures.

La inaugurare au fost prezenti peste 400 de invitati care au apreciat prezenta Weltauto intr-o zona unde comertul cu automobile second-hand este foarte dens. Weltauto va aduce un plus de seriozitate si profesionalism in comertul cu automobile de ocazie, iar in plus ofera servicii si suport clientilor care doresc sa schizitioneze un automobil second-hand.

Weltauto este marca inregistrata a concernului Porsche Austria si este asociat de 15 ani cu un standard ridicat de calitate si incredere in serviciile dedicate autovehiculelor de ocazie. In noiembrie 2004, Porsche Romania a lansat marca Weltauto si in Romania odata cu inaugurarea primului centru Weltauto in cadrul Porsche Bucuresti Nord. In Austria, marca Weltauto este reprezentate de 37 de parteneri autorizati. In Europa de est, Weltauto are 22 de parteneri in Ungaria si 2 in Slovacia.

Weltauto inseamna, in primul rand, siguranta de care un potential client de autovehicule de ocazie are nevoie in momentul in care se decide sa faca acest pas. Garantia tehnica pe care o ofera marca si garantia morala care probeaza istoricul unui autovehicul Weltauto sunt principalele reguli pe care se bazeaza acest concept de succes.

In cazul in care clientul se razgandeste asupra alegerii, Weltauto ii ofera posibilitatea de a returna autovehiculul in termen de 7 zile in schimbul altuia ce se regaseste printre cele 150 de masini care reprezinta oferta permanenta a marcii.

“Noi, la Weltauto, nu oferim doar autovehiculul în sine, ci si un întreg pachet de servicii. Mă refer aici la garantia tehnica ce se refera la capacitatea functionala a autovehiculului, dar si la garantia morala a acestuia, cu implicatii directe asupra istoricului”, declara Horatiu Moldovan, director Weltauto Romania. Orice posibil client poate verifica în cateva minute intregul istoric al autovehicului de care este interesat, de la prima inmatriculare pana la ultimul client, incluzand toate interventiile de service. Mai mult, la Weltauto nu se comercializeaza decat automobile al caror istoric poate fi demonstrat sau care au suferit reparatii doar in service-uri autorizate. “Pe aceasta piata dinamica, diferenta o va face calitatea serviciilor oferite. Iar increderea clientului este esentiala”, concluzioneaza directorul Weltauto.