Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a actionat in permanenta, in intervalul 26 decembrie, ora 17,00 - 27 decembrie, ora 12,00, impotriva depunerii poleiului si a zapezii pe drumurile din 31 de judete din tara, aflate sub incidenta Codului galben de ninsori si polei, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Astfel, este vorba de judetele Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Galati, Vrancea, Vaslui, Bacau, Neamt, Suceava, Bistrita — Nasaud, Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba si Hunedoara.

“In toate aceste judete au fost 1.744 de interventii cu utilaje specializate de deszapezire. De asemenea, au fost raspandite pe partea carosabila 12.704,65 tone material antiderapant si 5,75 tone solutie de clorura de calciu. In activitatea de deszapezire a autostrazilor si drumurilor nationale au fost angrenate circa 2.500 de persoane”, anunta CNADNR.

CNADNR va continua sa actioneze 24 ore pe zi, monitorizand permanent conditiile meteo-rutiere de pe toate sectoarele de drumuri nationale si autostrazi si intervenind de indata ce situatia o va impune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri