Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a solicitat joi conducerii CNADNR, dupa revenirea companiei in subordinea institutiei, sa actioneze conform legii si in interesul cetatenilor, a atras atentia asupra nevoii de performanta si a subliniat ca nu va tolera abateri de la respectarea angajamentelor.

Ministrul Transporturilor a avut joi prima intalnire cu managementul si directorii din structurile regionale ale Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), dupa decizia Guvernului de a trece compania in subordinea ministerului, informeaza Mediafax.

"Cu aceasta ocazie, ministrul Ioan Rus le-a solicitat tuturor factorilor de raspundere din cadrul CNADNR sa actioneze conform legii si in interesul cetateanului. De asemenea, a atras atentia asupra nevoii de performanta a managementului companiei si a solicitat reactii prompte in activitatea pe care o desfasoara. La finalul intalnirii, ministrul a reamintit conducerii CNADNR ca nu va tolera nicio abatere de la respectarea termenelor de executie si a angajamentelor asumate, precizandu-le ca «Voi sta cu ochii pe dumneavoastra»!", potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Rus declara marti ca dupa revenirea CNADNR la Ministerul Transporturilor, "cu arme si bagaje", conducerea va trebui sa prezinte un plan de management.

Reteaua autostrazilor din Romania, care totalizeaza 700 kilometri in prezent, va fi extinsa cu 50 kilometri in acest an si cu 200 de kilometri in 2016, potrivit datelor anuntate, marti, de oficial.

Citeste si:
Autostrada Sibiu-Orastie, inchisa cat cer procedurile de siguranta
Costescu: Lotul 3 al...

CNADNR a functionat pana in ianuarie 2013 in subordinea Ministerul Transporturilor, fiind ulterior trecuta in administrarea Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine (DPIIS), condus atunci de Dan Sova.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Lotul 3 al autostrazii Sibiu-Orastie ramane inchis pana in iunie 2016