Ruxandra Soare (47 ani) a fost numita brand manager Seat, in cadrul Porsche Romania, incepand din ianuarie 2015. Ea il inlocuieste pe Bogdan Militaru, actualul brand manager Audi.

Ruxandra Soare a absolvit Facultatea de Eletrotehnica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, iar din 1993 a lucrat in cadrul Institutului de Cercetari si Proiectare Ecoenerg. Din 1998 activeaza in cadrul Porsche Romania, mai intai ca disponent al marcii Volskwagen, apoi ca asistent brand manager Seat (2001), pentru ca din 2004 sa devina product manager Seat, pozitie pe care a detinut-o pana in noiembrie 2012.

In perioada 2012-2014 a fost cooptata ca project manager in departamentul de Analiza, Planificare si Prognoza in cadrul Porsche Romania, functie in care a activat pana in ianuarie 2015.

Seat este singura companie din sectorul auto, care dispune de o capacitate completa de design, dezvoltare, productie si vanzare de automobile in Spania. Membra a Grupului Volkswagen, multinationala are sediul la Martorell (Barcelona), exportand catre 75 de tari peste 80% dintre autovehiculele sale. In 2014, SEAT a vandut la nivel international 390,500 de unitati.

Seat are 14.000 de angajati specializati, la cele trei centre de productie din Barcelona, El Prat de Llobregat si Martorell, unde sunt fabricate, printre altele, modelele de mare succes Ibiza si Leon. In plus, compania produce modelul Alhambra, in Palmela, Portugalia, Seat Mii in Bratislava (Slovacia) si Toledo la Mladá Boleslav (Cehia).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri