Continental Anvelope Timisoara a livrat anul trecut catre Ford aproape 600.000 de anvelope modelele ContiEcoContact 3, ContiPremiumContact 2 si ContiProContact pentru modelele Ford Fiesta, B-Max, Tourneo Courier si Tourneo Connect.

Ford a premiat Continental Anvelope Timisoara cu distinctia Q1. Auditurile realizate au vizat procesul de productie al anvelopelor si comportamentul lor in conditii variate de drum si condus, precum si alte criterii cheie pentru industria automotive, precum lantul de aprovizionare si logistica.

Pana la sfarsitul anului 2013, Continental a investit peste 830 de milioane de euro in activitatile din Romania. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate in Romania. Compania detine sapte unitati de productie si trei centre de cercetare si de dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi.

Continental este partener al unui joint-venture in Slatina si are un centru de distributie al anvelopelor pentru Europa de Est, in Sacalaz. Continental avea la finalul anului 2013 peste 13.000 de angajati.

Citeste si:
Top 5 branduri auto cu peste 10.000 de masini noi vandute in Romania
Top 5 branduri auto cu peste...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
VIDEO: Robotii curier vor inlocui angajatii pentru unele livrari