Micutul model britanic a ajuns la a doua generatie. Aveti in fata primele imagini din lotul oficial care va fi prezentat in scurt timp de constructor
Dupa o serie de fotografii in care a doua generatie Mini aparea partial camuflat, iata primele imagini oficiale in care puteti admira modelul britanic in toata splendoarea sa.

Schimbarile fata de prima generatie sunt subtile, dar bine asezate. Noile Cooper si Cooper S pastreaza robustetea si impactul vizual al generatiei anterioare dar apar cu elemente aditionale care contribuie la imaginea modelului.

Incepem cu noul Cooper S, care se distinge printr-o priza de aer noua asezata chiar sub capota, spoiler redesenate cu canale aerodinamice sculptate, prin celebrele benzi albe pe capota, prin stopurile inedite asezate integrate in spoilerul posterior si prin logo-ul S postat pe aripa anterioara. In plus, Mini 2 Cooper S dispune de un capac al busonului pentru realimentare desenat in stil retro, de jante de 16 inch din aluminiu si de tevi duble de esapament asezate central. Logo-ul Cooper S completeaza imaginea generala, fiind dispus pe hayonul mai dinamic decat precedentul. Exemplarul din imagini este dotat, in plus, cu faruri cu xenon si spalator pentru locurile optice, dispunand in plus de un plafon panoramic retractabil din sticla. Nu se stie inca daca acestea vor exista in dotarea de serie sau doar ca optiuni.

De cealalta parte, versiunea Cooper se distinge printr-o capota normala, prin liniile cromate la nivelul calandrului, o priza de aer si proiectoare de ceata ornate si ele cu crom. In plus, cromul este prezent si pe teava laterala de esapament. Jantele de 15 inch din aluminiu completeaza peisajul.

Ramaneti aproape pentru informatiile oficiale ale constructorului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri