Dupa o serie de fotografii in care a doua generatie Mini aparea partial camuflat, iata primele imagini oficiale in care puteti admira modelul britanic in toata splendoarea sa.

Schimbarile fata de prima generatie sunt subtile, dar bine asezate. Noile Cooper si Cooper S pastreaza robustetea si impactul vizual al generatiei anterioare dar apar cu elemente aditionale care contribuie la imaginea modelului.

Incepem cu noul Cooper S, care se distinge printr-o priza de aer noua asezata chiar sub capota, spoiler redesenate cu canale aerodinamice sculptate, prin celebrele benzi albe pe capota, prin stopurile inedite asezate integrate in spoilerul posterior si prin logo-ul “S” postat pe aripa anterioara. In plus, Mini 2 Cooper S dispune de un capac al busonului pentru realimentare desenat in stil retro, de jante de 16 inch din aluminiu si de tevi duble de esapament asezate central. Logo-ul “Cooper S” completeaza imaginea generala, fiind dispus pe hayonul mai dinamic decat precedentul. Exemplarul din imagini este dotat, in plus, cu faruri cu xenon si spalator pentru locurile optice, dispunand in plus de un plafon panoramic retractabil din sticla. Nu se stie inca daca acestea vor exista in dotarea de serie sau doar ca optiuni.

Citeste si:

De cealalta parte, versiunea Cooper se distinge printr-o capota normala, prin liniile cromate la nivelul calandrului, o priza de aer si proiectoare de ceata ornate si ele cu crom. In plus, cromul este prezent si pe teava laterala de esapament. Jantele de 15 inch din aluminiu completeaza peisajul.

Ramaneti aproape pentru informatiile oficiale ale constructorului.