Producatorul auto german Volkswagen a anuntat ca va rechema in service 80.000 de automobile Audi, dintre care circa 35.000 vandute pe piata din China, din cauza unor probleme la liniile de carburant care alimenteaza sistemul de injectie, potrivit Reuters.

Modelele vizate au fost construite intre aprilie 2011 si aprilie 2012, iar proprietarii "ar putea detecta, in cazuri rare, un miros de combustibil in interiorul masinii", se arata intr-un anunt al Audi, divizia de lux a Volkswagen, noteaza Mediafax. Volkswagen, cel mai mare producator auto european, a vandut peste zece milioane de autovehicule anul trecut, pentru prima oara in istoria companiei, datorita cresterii livrarilor inregistrate de marcile Audi si Porsche si a extinderii brandului Skoda.

Audi si-a mentinut locul al doilea pe piata auto premium in 2014, dupa ce a inregistrat o urcare a vanzarilor de 10,5% fata de 2013, atingand cifra record de 1,74 de milioane de masini comercializate intr-un an. China este principala piata de desfacere pentru Audi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri