Producatorul auto german Volkswagen a anuntat ca va rechema in service 80.000 de automobile Audi, dintre care circa 35.000 vandute pe piata din China, din cauza unor probleme la liniile de carburant care alimenteaza sistemul de injectie, potrivit Reuters.

Modelele vizate au fost construite intre aprilie 2011 si aprilie 2012, iar proprietarii "ar putea detecta, in cazuri rare, un miros de combustibil in interiorul masinii", se arata intr-un anunt al Audi, divizia de lux a Volkswagen, noteaza Mediafax. Volkswagen, cel mai mare producator auto european, a vandut peste zece milioane de autovehicule anul trecut, pentru prima oara in istoria companiei, datorita cresterii livrarilor inregistrate de marcile Audi si Porsche si a extinderii brandului Skoda.

Audi si-a mentinut locul al doilea pe piata auto premium in 2014, dupa ce a inregistrat o urcare a vanzarilor de 10,5% fata de 2013, atingand cifra record de 1,74 de milioane de masini comercializate intr-un an. China este principala piata de desfacere pentru Audi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Volkswagen ID.3 1ST este expus in weekend in mall Baneasa