Lexus a prezentat noua limuzina LS, care reda prin elemente de stil, filosofia de design a producatorului. Noile elemente de stil se gasesc deja pe modelele IS si la noua generatie GS.

Aceste modele urmaresc gandirea de design expusa prin show car-urile LF-X si HPX prezentate in 2002 si 2003. Noua filosofie a designului la modelele Lexus a fost denumita L- finesse.

Simon Humphries, designerul sef la Lexus a declarat: ”Cand primul Lexus a fost lansat a fost perceput ca un model avansat, existand certitudinea luxului si gradul de finete aferent. Odata cu trecerea timpului, calitatea designului initial a inceput sa se erodeze, iar noua provocare a fost aducerea unui stil care sa imbine tendintele viitorului cu placerea oamenilor”.

L-finesse, inspirat puternic din cultura japoneza, va contura imaginea viitoarelor modele Lexus, neexprimand neaparat imaginea unei masini de familie ci imaginea unui design revelatoriu catre o directie si pozitie unica pe piata.

Noul stil de design Lexus domina imaginea lui LS 460 si este vizibil in liniile care contureaza capota sau aripile si care se imbina excelent in partea din fata a masinii. Noul LS va fi pus in vanzare abia de anul viitor.