Un om de afaceri a fost amendat in Finlanda cu suma de 54.000 de euro pentru ca a depasit cu 23 km/h limita admisa de viteza, scrie Corriere della Sera, in editia online.

Omul de afaceri Reima Kuisla a condus masina personala cu 103 km/h intr-o zona in care limita de viteza de 80 km/h. Barbatul a fost amendat cu 54.000 de euro pentru aceasta contraventie, scrie Mediafax.

Legislatia rutiera finlandeza prevede amenzi proportionale cu veniturile autorului contraventiei. Omul de afaceri Reima Kuisla a avut, in anul fiscal precedent, venituri de 6,5 milioane de euro.

"Daca ai venituri mari, a trai in Finlanda a devenit imposibil", a comentat Kuisla pe pagina sa de Facebook. "Ma gandesc cu seriozitate sa ma mut in strainatate", a adaugat omul de afaceri.

In anul 2002, un membru al conducerii companiei Nokia care avea salariul anual de 14 milioane de euro a platit o amenda de 116.000 de euro pentru depasirea vitezei maxime admise cu 25 de km/h.

Sursa foto: Driving car/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri