Volvo Car Corporation se asteapta sa vanda 65.000 de unitati pe an din noul model C30. Fabricantul auto suedez a declarat ca 80% din vanzari, aproximativ 48.750 de vehicule se vor vinde in Europa. In Statele Unite modelul C30 va iesi pe piata la mijlocul anului urmator. Volvo a facut publice fotografii cu noua versiune a modelului C30 care care va aparea pe piata europeana in curand.

Versiunea care va intra in productie seamana izbitor cu cea prezentata la Salonul Auto de la Detroit. Versiunea finala a modelului C30 va fi prezentata la Salonul Auto de la Paris in luna septembrie a acestui an.

Modelul in patru lucuri va folosi aceiasi platforma pe care o foloseste in prezent noul S40 si V50. Modelul C30 este putin mai scurt decat S40. Puterea mototului in cinci cilindrii este de 218 CP. Volvo va echipa modelul C30 cu o tehnologie completa de siguranta, incluzand un sistem de detectare a posibilelor pesoane de pe sosea, aibag-uri si perdele de protectie laterale.

Anne Belec, Presedintele Volvo pentru Nordul Americii a declarat Anticipam ca designul tineresc si dinamic va acapara nu numai inimile clientilor nostrii fideli si si o alta gama de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri