ACR (Automobil Clubul Roman) lanseaza primele teste auto din lume pe Google Street View, cu intrebari formulate pe situatii reale, din viata de zi cu zi, cu care viitorii soferi se pot identifica mai bine, pentru ca au loc pe strazile pe care chiar vor conduce.

Chestionarele auto formulate pe Google Street View de catre instructorii ACR schimba, pe de o parte, paradigma testelor clasice auto, nepropunandu-si sa le inlocuiasca, ci sa le completeze. Scopul noului tip de teste este de a prezenta intrebari formulate pe situatii reale, din viata de zi cu zi, cu care viitorii soferi se pot identifica mai bine, pentru ca au loc pe strazile pe care chiar vor conduce.

Noua platforma www.streetviewtest.ro pastreaza atat formatul si numarul de intrebari dintr-un test auto traditional, cat si timpul disponibil pentru rezolvare. Ideea a pornit de la faptul ca imaginile din testele clasice nu surprind realitatea cotidiana. In schimb, camerele Google Street View capteaza mereu situatii relevante, care devin adevarate lectii pentru cei care se pregatesc sa-si obtina permisul de conducere. “Oricine descopera o neregula in trafic surprinsa pe Google Street View, o poate raporta direct pe site, iar instructorii ACR o vor transforma in intrebare si o vor include in teste”, a declarat Alin Drosu, director adjunct la ACR.

Automobil Clubul Roman a infiintat prima scoala de soferi din Romania, in primavara anului 1910, la vremea respectiva purtand numele de “Scoala Oficiala de Conducatori de Automobile”. 105 ani mai tarziu, ACR aduce o inovatie in pregatirea celor care vor sa obtina permisul de conducere, dar si in aprofundarea cunostintelor de legislatie rutiera: “Street View Test”. Primele teste auto din lume formulate pe Google Street View. ACR a pregatit si o petitie pentru a include acest tip de teste in modalitatea oficiala de pregatire pentru examenul auto.ACR Google Street View

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri