Kia Motors a anuntat ca a semnat un acord cu Rafel Nadal, conform caruia jucatorul spaniol va actiona ca ambasador global al marcii.
Nadal, in varsta de doar 20 ani, va aparea in campaniile de publicitate Kia in urmatorii doi ani. De asemenea, el va ajuta promovarea marcii Kia prin participarea la diverse evenimente Kia, inclusiv principalele saloane internationale.

Jung-Moon Park, Senior Executive Vice President si COO of Kia Motors, a declarat, Incercam sa dezvoltam si sa imbunatatim continuu marca Kia prin asocierea cu turnee de tenis de clasa mondiala ca Australian Open si Davis Cup. Rafael Nadal, cu dinamica si senzationala sa prestatie pe terenul de tenis, este partenerul perfect pentru promovarea valorilor marcii noastre.

Rafael Nadal a declarat, Sunt incantat sa beneficiez de oportunitatea reprezentarii imaginii unui producator auto de clasa mondiala, asa cum este Kia. Voi incerca sa promovez cat mai bine marca Kia, prin continuarea imbunatatirii performantelor mele in teren.

Nadal a surprins lumea tenisului profesionist in 2001, cand a debutat la doar 16 ani. A cistigat 10 titluri inainte sa atinga virsta de 20 ani, o realizare unica in era Open-urilor. A cistigat French Open in 2005 si 2006, performate parte a unui record de 60 victorii consecutive pe zgura.

In 2004, tanarul protagonist a devenit erou national in Spania, conducand spre victorie echipa nationala de Cupa Davis. In ultimii doi ani, Nadal a reprezentat imaginea Kia in activitatile publicitare din Spania, parteneriat ce a imbunatatit semnificativ performantele Kia.

Odata cu sponsorizarea Australian Open (unul dintre cele patru turnee de Grand Slam) si Davis Cup (cea mai importanta competitie internationala) Kia si-a concentrat activitatile de marketing sportiv in jurul terenului de tenis.

Separat de tenis, Kia isi promoveaza imaginea si prin alte initiative de marketing sportiv, ca partener auto oficial al FIFA, impreuna cu Hyundai Motor, in perioada 2007-2014.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri