Editia din acest an a Salonului Auto Moto a inregistrat un numar record de vizitatori, masini si motociclete vandute, comparativ cu editiile din anii trecuti. Au fost semnate peste 100 de pre-contracte, iar peste 3.000 de persoane si-au aratat interesul pentru modelele expuse.

Salonul Auto Moto 2015 a dat startul primei campanii Black Friday si a pus in vanzare masini cu reduceri "accelerate", de la 1.200 de euro la 10.000 de euro, la cea de-a patra editie, organizata in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Printre modelele de masini expuse la SAM 2015 au fost Citroen C4 Cactus, DS5, Fiat 500C si Qubo, Ford Mondeo, Ford Focus facelift, Hyundai i10 cu instalatie GPL, Jeep Grand Cherokee, Maserati Quattroporte, Kia Sportage Spring Edition, Mazda6, Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid, Opel Cascada si Adam Rocks, Seat Leon X-Perience, Skoda Fabia, Suzuki S-Cross cu GPL, noul VW Passat, Fiat 500X si Doblo, Kia Sorento si Suzuki Vitara.

Colectia de masini de epoca a Tiriac Collection a iesit in evidenta cu modelele Aston Martin Vantage din 1981, Bugatti Type 57 Coach Ventoux din 1938, Pierce Arrow Model B din 1930. Printre exponatele preferate de public s-a aflat si supercarul suedez, Koenigsegg CCX S, un model care a reusit sa-si introduca numele in Cartea Recordurilor prin performantele sale sportive.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri