Chinezii de la GWM arunca manusa si scot la inaintare un off-road de 13.000 de euro, intr-un efort de a cistiga teren pe un segment de piata dominat de coreeni.
Producatorul chinez de autovehicule Great Wall Motor (GWM) a intrat pe piata romaneasca in urma cu trei saptamini, o data cu lansarea modelului Hover. Noul off-road face parte din categoria Crossover Utility Vehicles (CUV). Potrivit informatiilor publicate pe site-ul RoChin Motors, importatorul oficial al marcii chineze Hover este dipsonibil in trei variante de echipare pentru versiunea cu tractiune fata (Basic, Luxury si Super Luxury) si in doua variante pentru versiunea care dispune de tractiune integrala.

Pretul de start pentru achizitionarea modelului de baza este de 13.090 de euro, fara taxe (CIP). Pentru varianta de echipare Luxury in sistemul de tractiune fata, pretul minim creste cu 1.200 de euro, pentru ca in cazul variantei Super Luxury sa ajunga la 15.600 de euro, excluzind taxele.

In ceea ce priveste modelul echipat cu tractiune 4X4, suma minima de achizitie urca la 16.690 de euro CIP pentru echiparea Luxury si atinge un nivel maxim de 17.940 de euro CIP pentru Super Luxury. Desi este foarte aproape ca pret de un Hyundai Tucson, eu nu cred ca va face multi clienti, cel putin in prima faza. Chiar si asa pretul mi se pare prea mare de la o masina chinezeasca fara nici un fel de recunoastere internationala. Tocmai de aceea nu vad un viitor prea stralucit pentru acest model pe piata auto romaneasca, sustine redactorul-sef al revistei ProMotor, Edwin Keleti.

In prezent, importatorul detine un punct de service in Bucuresti. Pina la sfirsitul anului vom lansa alte 12 puncte de vinzari si service in tara, a declarat directorul tehnic din cadrul RoChin Motors, Radu Popovici.

Oferta in stil propriu

Sistemul ABS este disponibil la toate variantele de echipare, cu exceptia celei de baza. In privinta dotarilor optionale, pretul include TVA pentru cutia de viteze automata, care costa 3.300 de euro.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=6668&art=16737&cHash=5885e2c870

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri