OMV schimba cafeaua in benzinarii si aduce cafeaua italiana Gimoka ce provine din apropierea lacului Como. Potrivit unor studii, consumul de cafea in benzinarii creste anual cu aproximativ 1%.

“Clientul modern consumator de cafea este pretentios, cu un simt dezvoltat in ceea ce priveste aprecierea calitatii cafelei, dar si a ambientului ce trebuie sa o completeze. In fiecare zi servim aproximativ 1,3 milioane de clienti in cele aproximativ 1.400 de statii OMV din noua tari. 30 de milioane de cafele sunt consumate in fiecare an,” a declarat Dl. Klaus Jürgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail.

Noua cafea VIVA provine de la renumitii maestri ai cafelei Gimoka, din Italia, din apropierea lacului Como. Cei mai talentati baristas din lume, alaturi de echipa OMV VIVA, au lucrat mai bine de jumatate de an la crearea retetei noii cafele VIVA. Rezultatul este cafeaua VIVA cu aroma italiana perfecta, bazata pe procesul de prajire fina, tipic italian.

Noua cafea VIVA este disponibila in toate statiile OMV. Specialitati variate de cafea sunt pregatite pe loc: espresso, cappuccino, latte macchiato, etc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri