Studiotorino reprezinta replica evoluata a modelului Spyder. Acesta din urma a fost primul proiect Studiotorino. Directia in care se indreapta echipa Studiotorino este evidenta: un design stilat cu modificari in partea din spate a modelului, inspirat din modelele clasice din trecut insa cu o viziune asupra viitorului. In luna octobrie au fost prezentate cateva schite a versiunii Spyder Coupe.

Gustavo Alkmin Uemura, un tanar designer brazilian care a terminat Institutul European de Design face retusurile modelului RK Coupe. Detaliile construite din aluminiu, rezervorul precum si partile care ies cel mai mult in evidenta la acest model vor fi atent desenate. Curoare a fost ataent aleasa. Oamenii de stiinta care au realizat prototipul au great un exterior sportiv si un interior care iti lasa impresia de bine. Drept urmare culoarea aleasa a fost un rosu lucios pentru exterior. Pentru interior s-au ales nuante de verse si culoarea gri.

Corpul modelului RK Coupe si detaliile reprezinta un exemplu de ceea ce poate insemna o masina sportiva. Ca si modelul Spyder, RK Coupe se va produce in editie limitata. Doar 49 de vehicule vor iesi pe piata, modul de achizitie realizandu-se prin comanda. Detaliile fiecarui vehicul vor fi personalizate la cererea clientului.

Inca oadata Studiotorino s-a aliat cu Ruf Automobile, firma specializata in constructia partii mecanice, a aspectului si a performantelor. Sigla modelului RK Coupe va fi sigla Studiotorino, insa, in partea stanga a parbrizului bumarul sasiului va fi dat de Ruf Automobile.

RK Coupe ofera aceiasi calitate si acelasi tip de emotii pe care le-a trezit si modelul Spyder. Sursa de inspiratie pentru acest model au fost Porsche 904 si Dino 246 GT.

Motorul de 3.8 litri propulseaza 440 CP, 7.000 RPM si un cuplu de 501.4 Nm la 5.000 RPM. Masina atinge 100 km/h in 3.8 secunde si 200 km/h in 13 secunde. Viteza maxima este de 300 km/h.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri