O coloana de camioane de 10 Km la vama Nadlac a determinat devierea traficului de la Nadlac la Arad de pe DN7 pe A1.

Potrivit reprezentantilor Politiei de Frontiera Arad, coloana de automarfare s-a format luni, pentru ca in Ungaria a fost a doua zi de Rusaliile catolice si nu a fost permisa circulatia vehiculelor cu o capacitate de peste 7,5 tone, masura care este valabila in weekend si de sarbatorile legale, relateaza Mediafax.

Marti dimineata, sute de camioane asteptau pe marginea DN7 sa iasa din tara, o coloana de zece kilometri fiind formata la intrarea in orasul de frontiera Nadlac, iar Politia Rutiera a luat masuri pentru a evita blocarea circulatiei.

Automarfarele ocupa o banda a soselei, iar traficul in abele sensuri ar trebui sa se desfasoare pe singura banda ramasa libera. ”Pentru a se evita blocajele pe DN7, circulatia dinspre Nadlac spre Arad a fost deviata pe autostrada A1 pentru tot traficul, in timp ce pe sensul opus, a fost deviata doar pentru traficul usor, de la Pecica la Nadlac”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene, Ovidiu Liber.

Politia de frontiera a suplimentat personalul de control si se estimeaza ca in cursul serii sau cel tarziu miercuri dimineata situatia se va normaliza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri