O coloana de camioane de 10 Km la vama Nadlac a determinat devierea traficului de la Nadlac la Arad de pe DN7 pe A1.

Potrivit reprezentantilor Politiei de Frontiera Arad, coloana de automarfare s-a format luni, pentru ca in Ungaria a fost a doua zi de Rusaliile catolice si nu a fost permisa circulatia vehiculelor cu o capacitate de peste 7,5 tone, masura care este valabila in weekend si de sarbatorile legale, relateaza Mediafax.

Marti dimineata, sute de camioane asteptau pe marginea DN7 sa iasa din tara, o coloana de zece kilometri fiind formata la intrarea in orasul de frontiera Nadlac, iar Politia Rutiera a luat masuri pentru a evita blocarea circulatiei.

Automarfarele ocupa o banda a soselei, iar traficul in abele sensuri ar trebui sa se desfasoare pe singura banda ramasa libera. ”Pentru a se evita blocajele pe DN7, circulatia dinspre Nadlac spre Arad a fost deviata pe autostrada A1 pentru tot traficul, in timp ce pe sensul opus, a fost deviata doar pentru traficul usor, de la Pecica la Nadlac”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene, Ovidiu Liber.

Politia de frontiera a suplimentat personalul de control si se estimeaza ca in cursul serii sau cel tarziu miercuri dimineata situatia se va normaliza.

Avocati: Transportatorii...
Citeste si: Transportatorii romani pot recupera prejudiciul in urma cartelului


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Daimler Trucks a inregistrat vanzari record in 2018