Tiriac Auto muta din iunie showroom-ul si service-ul Ford din Strada Parcului pe DN1, in apropierea centrului comercial din Baneasa, in fosta locatie Automotive Trading Services (ATS), detinuta de Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului.

Noul sediu din Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44 are o suprafata totala de 3.300 mp, include un showroom de 900 mp pentru expunerea de autoturisme si autovehicule comerciale, un spatiu de 2.400 mp dedicat serviciilor post-vanzare, precum si zone destinate birourilor administrative si desfasurarii operatiunilor generale.

"Decizia mutarii showroom-ului si service-ului este o consecinta fireasca a strategiei Tiriac Auto de a imbunatati permanent serviciile oferite si de a alinia reteaua la standardele Ford Romania, accesibilitatea fiind unul dintre beneficiile majore oferite de noua locatie. Mutarea este argumentata si de expansiunea demografica si economica a zonei Baneasa, evolutie ce consideram ca poate influenta si dezvoltarea Tiriac Auto’’, a declarat Daniel Antor, director general Tiriac Auto.

Tiriac Auto este unul dintre distribuitorii Ford cu traditie, avand o vechime de peste 23 ani pe piata, de-a lungul carora si-a asigurat un portofoliu impresionant de clienti - persoane fizice, companii nationale si multinationale. Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac, ce reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, leasing, transport aerian, energie, servicii de paza si protectie, property management sau servicii media. Tiriac Auto reprezinta sase marci auto, Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri