Renault Kadjar este disponibil in Romania cu doua motorizari diesel si una pe benzina, la un pret de pornire de 18.200 euro cu TVA.

Kadjar, primul crossover Renault in segmentul C, este construit pe o platforma comuna a Aliantei CMF C/D. Implicarea Renault se evidentiaza in domeniul proiectarii si fabricatiei suspensiilor spate, precum si a transmisiei. Noul crossover Renault Kadjar este disponibil cu tractiune 4x4 sau 4x2. Transmisia integrala ofera o motricitate evoluata, prin utilizarea celor trei moduri de utilizare (Auto, LOCK si2WD) ce permit selectarea transmisiei ideale in orice situatie. In versiunea 4x2, Kadjar poate fi prevazut in optiune cu sistemul ExtendedGrip ce sporeste aderenta la drum in conditii dificile.

Renault Kadjar vine cu motorizarea pe benzina Energy TCe 130 si de propulsoarele diesel Energy dCi 110 (20.000 euro) si Energy dCi 130 (22.750 euro). Propulsoarele pot fi asociate cu transmisii manuale, cat si cu o cutie de viteze automate cu dublu ambreiaj (EDC).

Noul crossover dispune de camera video spate pentru deplasarea in marsarier si sistemul de asistenta la efectuarea parcarilor. Primul nivel al gamei, LIFE, dispune de: climatizare manuala, tempomat-limitator de viteza, radio CD MP3 Bluetooth. Din punct de vedere estetic, versiunea LIFE este echipata cu jante de aliaj de 17’’, geamuri laterale cu contur cromat si propune o ambianta interioara sobra, de culoare inchisa.

Al doilea nivel de echipare, ZEN, propune echipamente complementare cum ar fi: senzori de parcare fata-spate, climatizare automata cu reglare bi-zona, senzor de lumina si ploaie, card acces demaraj cu functia « maini libere ». Varf de gama Kadjar, versiunea INTENS este echipata cu jante de aliaj de 19’’, faruri Full Led Pure Vision, alerta la depasirea benzii de rulare, camera video, sistem complet de senzori (inclusiv laterali) si functia de asistenta la parcare -Easy Park, sistem de recunoastere automata a semnelor de circulatie cu alerta de depasire a vitezei limita, tapiterie mixta piele ecologica/textil, geamuri spate si luneta cu tenta de culoare inchisa, insertii praguri crom satinat. Versiunea INTENS este de asemenea echipata cu noul sistem multimedia Renault R-Link 2.Renault Kadjar

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri