Oameni de afaceri care ar putea invirti pe degete procente bune din PIB-ul Romaniei au ales in materie de achizitii auto mai putine Ferrari sau Bugati decit, poate, ne-am fi asteptat.

Potrivit „Forbes Auto“, Porsche, Ford sau Lincoln sint mai cautate decit modelele in voga lansate de curind pe piata mondiala. Desigur, exista si exceptii, pentru ca unii dintre ei prefera sa treaca neobservati, tot la fel cum exista si excentricitati.

Ca intre colegi

Citeste si:

Bill Gates, cel mai bogat om din lume, are o avere estimata de „Forbes“ la 50 de miliarde de dolari. In virsta de 50 de ani, fondatorul corporatiei Microsoft se lauda cu trei modele Porsche. Preferatul magnatului american ramine modelul decapotabil 911, care este fabricat in anul 1999.

Gates mai are in garaj si un Porsche 997 de anul trecut, precum si o masina de curse: 959 fabricat in 1988. Acest din urma model este predecesorul supersportivei Carrera GT, al carui pret incepe de la 440.000 de dolari. Colegul de afaceri Paul Allen, ocupantul locului sase in ierarhia mondiala, s-a rezumat la modelul detinut si de Gates: Porsche 959, produs in urma cu 18 ani.

Un alt miliardar de la Microsoft, Steven Ballmer, ocupantul locului 24 in topul celor mai bogati oameni ai planetei, isi face aparitia intr-un Lincoln Continental din 1998.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4602&art=303&cHash=7cafbd84bc