Tiriac organizeaza pe 4 iulie, cu ocazia Zilei Nationale a SUA, o parada a masinilor clasice americane la care vor participa modele ale brandurilor Ford, Chevrolet, Dodge, Chrysler, Lincoln, Cord sau Packard, produse intre anii 1930 si 1970.

Zece masini vor putea fi admirate intre 11:00-13:00, parcurgand in coloana un traseu care va avea ca punct de plecare sediul galeriei Tiriac Collection din Otopeni. Masinile isi vor continua plimbarea pe Sos. Bucuresti – Ploiesti, Sos. Kiseleff, Str. Ion Mincu, B-dul Aviatorilor, B-dul Maresal Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Sos.Kiseleff, Sos. Bucuresti – Ploiesti, B-dul Dr. Liviu Librescu – Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, traseul finalizandu-se tot la Tiriac Collection, unde masinile vor ramane expuse in exteriorul galeriei.

In stare perfecta de functionare, la parada vor participa doua modele Ford, un DeLuxe din 1939 si un Thunderbird cu an de fabricatie 1957, un Chevrolet Corvette din 1958, un Dodge Charger din 1968, doua modele Chrysler, Imperial din 1933 si Town & Country din 1949, un Lincoln Continental Cabriolet din 1948, un Packard Super Eight din 1936, un Cadillac Series 62 Convertible din anul 1950 si modelul Cord 812 Custom Beverly din anul 1937, proaspat castigator al Concursului de Eleganta Auto de la Sinaia, editia 2015.

Retail jobs

Tiriac Collection, singura colectie personala de masini din Romania deschisa publicului, gazduieste in prezent 150 de exponate, auto si moto, din care 46 poarta semnatura unor renumite marci americane precum Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Cord, Duesenberg, Ford, Stutz, Willys, Packard, Pierce Arrow, Pontiac, Lincoln sau Harley Davidson.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri