Aldi, unul dintre cei mai importanti retaileri europeni, a demarat un plan de a monta puncte de incarcare a automobilelor electrice in spatiile sale comerciale, in asa fel incat clientii sa isi poata alimenta bateriile cat timp fac cumparaturi.

Primele 47 de statii vor fi montate pentru a fi introduse in mai multe magazine din orasul Dusseldorf, din vestul Germaniei. Potrivit Aldi, clientii vor avea posibilitatea sa isi incarce masinile electrice in 30 de minute.

„Energia este produsa prin intermediul unui sistem fotovoltaic pe acoperisul magazinelor care va livra curent in mod gratuit in parcarea spatiilor comerciale”, au declarat reprezentantii Aldi Sud.

Statiile de incarcare, care se afla in proprietatea RWE ofera o solutie inovativa de incarcare foarte rapida, potrivit Aldi. REW opereaza peste 4.000 de spatii de incarcare la nivel european.

Aldi a primit recent titlul de cel mai bun supermarket al anului pe piata din Marea Britanie. Pe piata din Germania, principalul concurent al Aldi Sud este lantul de magazine LIDL.

Sursa foto: aldi.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri