Rompetrol va deschide anul acesta 11 benzinarii noi in Romania, pentru care are un buget de circa 18 milioane de dolari, a anuntat compania la deschiderea primei statii de carburanti din sectorul 5 din Bucuresti in care a investit 1,3 milioane de dolari.

O noua benzinarie Rompetrol in Bucuresti

Rompetrol Downstream a deschis o noua statie de alimentare cu trei pompe de carburanti in soseaua Viilor, pe o suprafata totala de aproximativ 2.000 de metri patrati, cu doua rezervoare de 60 metri cubi in care se depoziteaza carburantii. Statia de alimentare este cea de-a 133-a si pastreaza elementele definitorii ale conceptului de statii lansat de companie la sfarsitul anului 2013, respectiv noi elemente de identitate vizuala (logo Rompetrol) cat si reorganizarea spatiului interior intr-un stil architectural nou.Benzinarie Rompetrol

In afara de facilitatile deja existente in reteaua Rompetrol - gama Efix, serviciul de plata la pompa Fill&Go, restaurantul Hei – statia Rompetrol Viilor este prevazuta cu pompe moderne, iar pe baza unui sistem de iluminat interior - exterior si de semnalistica cu tehnologie LED, consumul de energie este redus cu 20%. Serviciile de restaurant aduc un concept unic pe piata locala de preparare a produselor, Croust’wich.

Luna aceasta, Rompetrol va inaugura o statie noua la Sibiu si in localitatea Petea (Satu Mare), la granita cu Ungaria. Pentru ca o statie de carburanti sa ajunga la maturitate are nevoie de doar 3-6 luni, a declarat Vlad Rusnac, directorul general al Rompetrol Downstream, divizia de retail a grupului Rompetrol..

“Deschiderea noilor statii Rompetrol se inscrie in strategia grupului KMG International de extindere a retelei sale de distributie a carburantilor pe piata locala si regionala. Pe piata locala, principalele zone vizate de companie pentru dezvoltarea retelei sunt nord-vest, sud-vest si nord-est”, a declarat senior vice president KMG International, Azamat Zhangulov.Benzinarie Rompetrol

Pana la jumatatea a anului, 117 de statii de distributie au fost modernizate, iar alte sase vor fi adaptate noului concept in urma procesul de rebranding pana la finalul lui 2015.

19-20 de benzinarii noi Rompetrol in 2016

Pentru anul viitor, Rompetrol are in plan deschiderea a inca 19-20 de benzinarii pentru care are un buget de peste 20 de milioane de dolari.

Activitatile de retail ale KMG International sunt desfasurate in peste 1.000 de puncte de distributie carburanti detinute si operate in tari precum Romania, Georgia, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Franta si Spania.

In Romania, compania opereaza peste 750 de puncte de distributie carburanti (statii proprii, statii Partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 si 20 metri cubi) 230 de statii distributie GPL auto, 9.000 de puncte de distributie butelii si 3 statii de imbuteliere GPL la Constanta, Arad si Bacau.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri