Romania si Ungaria vor deschide punctul de trecere a frontierei Nadlac II - Csanadpalota, destinat traficului de persoane si marfuri, care nu va include transportul de marfuri ce trebuie controlate fitosanitar si veterinar, transportul de marfuri periculoase, precum si tranzitul vehiculelor lente.

Guvernul a apobat, miercuri, printr-o hotarare, deschiderea acestui nou punct de trecere a frontierei. Pentru acest proiect, bugetului Ministerului Afecerilor Interne a fost suplimentat cu 280.000 lei, din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, pentru Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, in vederea achizitionarii de echipamente necesare completarii dotarii si operationalizarii punctului de trecere a frontierei, potrivit Mediafax.

Amenajarea Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II (Romania) – Csanadpalota (Ungaria) este inclusa in proiectul autostrazii Nadlac-Arad, care face parte din Reteaua – Europeana de Transport (TEN-T), ce tranverseaza Romania si care are ca obiectuiv conexiunea intre Autostrada (A1) si Autostrada (M43).

In urma cu o saptamana, surse oficiale declarau ca Ponta intentioneaza sa participe, in 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac (Romania)-Csanadpalot (Ungaria).

Premierul Victor Ponta s-a intors in Romania si a mers, miercuri dimineata, la Guvern, el putand fi vazut intrand, in carje, in Palatul Victoria, inainte de sedinta Executivului.

Punctul de Trecere a...
Citeste si: Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota, inaugurat


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Doua loturi noi de autostrada vor fi date in folosinta anul acesta