Mercedes-Benz lanseaza Edition Sprinter in 2.000 de unitati pentru a sarbatori 20 de ani de la primul exemplar al autovehiculului comercial usor care si-a facut debutul in anul 1995.

Editia aniversara Sprinter este disponibila in variantele furgon si combi, 3,5 t, culoare argintiu metalic. Barele de protectie ale modelului aniversar Edition sunt vopsite in aceeasi culoare - o premiera pentru Sprinter. Acelasi lucru poate fi spus despre stopurile din spate, colorate in negru -fumuriu si jantele negre din aliaj usor de 16 inch. Alternativ, "Edition Sprinter" este disponibila cu jante argintiu - stralucitor, din aliaj usor de 17 inch. Modelul special va fi comercializat in 19 tari din Europa. Toate variantele de motorizare sunt disponibile. In Romania, clientii vor beneficia de un avantaj de 1.800 de euro, fara TVA, pentru „Edition Sprinter”.Mercedes-Benz Edition Sprinter

Elementele distinctive ale modelului aniversar includ faruri bi-xenon si o grila cromata a radiatorului. Inscriptia de pe partea laterala a noii editii Sprinter este un alt indicator al statutului de model special. In interior, gasim covorase inscriptionate cu logo-ul editiei aniversare Sprinter. Modelul Sprinter Combi este echipat suplimentar cu un volan top-class din piele si geamuri fumurii in spate.Mercedes-Benz Edition Sprinter

Pana in prezent, peste 2,9 milioane de modele Sprinter au fost construite, autovehicule ce ruleaza in peste 150 de piete in intreaga lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri