Constructorul auto Audi, filiala a grupului german Volkswagen AG, a anuntat vineri rechemarea la service a aproximativ 36.000 de automobile de lux Audi A8 vandute in intrega lume, din cauza unor posibile probleme la airbaguri.
Un purtator de cuvant de la Audi a precizat ca, in cursul unor teste interne, firma a constatat ca airbagurile la berlina A8 sunt susceptibile sa nu se deschida in mod corect in caz de accident, informeaza Rompres. Sursa citata a subliniat insa ca pana la aceasta ora nu a fost raportat nici un incident pentru autovehiculele aflate in circulatie.

Cele 36.0000 de berline A8 rechemate la service au iesit de pe liniile de montaj in perioada cuprinsa intre toamna lui 2002 si martie 2004. Grupul auto Volkswagen, cel mai mare constructor auto european, detine marcile VW, Audi, Lamborghini, SEAT, Skoda, Bentley si Bugatti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri