Cea mai mare benzinarie din lume, Berchem, cu o capacitate de 260 de milioane de litri/an, va fi administrata de Shell Luxembourgeoise dupa ce Guvernul din Luxemburg a reinnoit contractul pentru inca 10 ani.

Odata cu reinnoirea contractului, Shell va demara un proces de renovare si reconstructie a statiei. Pe langa regandirea in ansamblu a statiei, vor fi imbunatatite sistemele de semnalizare exterioare. De la constructia sa in 1983 si pana in prezent, Berchem a fost o statie Shell. In timp, restaurantul si magazinul statiei au crescut considerabil din punct de vedere al capacitatii si al ofertei. Soferii au fost cetateni din Franta, Germania, Olanda, Belgia, Romania, Bulgaria, Polonia si Ungaria.

Statia Berchem este alimentata zilnic, in medie, cu 20 de cisterne de combustibil destinate celor aproximativ 25.000 de vizitatori locali si internationali pe zi.

Statia are o suprafata totala de 60.000 mp si dispune de 51 de pompe de carburant (24 pentru camioane si 27 pentru autoturisme), plasate pe 21 de benzi (12 CRT – vehicule de mare tonaj si 9 pentru autoturisme).Shell Berchem

Statia Berchem de alimentare cu carburanti este situata pe autostrada E25/A3 in directia Luxemburg. Sunt disponibile o varietate de modalitati de plata printre care si cardul euroShell care este valabil in 22.000 de statii Shell din Europa si in alte statii din 25 de tari partenere, incluzand 40 de statii in Luxemburg. Pe langa tranzactiile pentru combustibil, aceste carduri pot fi folosite pentru alte tipuri de servicii, precum plata taxelor de drum, serviciile de asistenta rutiera, recuperarea TVA si acciza, precum si pentru cumparaturi in magazine.

Un guvern european lasa...
Citeste si: O tara lasa gratuit transportul public pentru a decongestiona traficul


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cardurile MOL sunt acceptate din februarie in reteaua Total