Dupa ce Tesla a lansat anul trecut o versiune cu tractiune integrala (P85D) a sedanului Model S care a coborat timpul de sprint pana la 100 km/h in 3,2 secunde, anul acesta pune in joc optiunea Ludicrous de 10.000 de dolari care reduce timpul la 2,8 secunde, scrie autonews.com.

Sedanul Tesla Model S P90D (119.200 dolari - autonomie 407 km) care atinge 100 km/h in 2,8 secunde devine mai rapid decat coupe-ul Porsche 911 Turbo S care are nevoie de 2,9 secunde pentru a ajunge la aceasta viteza. Noua Tesla poate sa parcurga 400 de metri in 10,9 secunde fiind mai rapida decat Chevrolet Corvette Z06.

Proprietarii Tesla Model S P85D cu tractiune integrala vor putea sa isi upgradeze masina la Ludicrous pentru 5.000 de dolari.

Tesla anunta doua variante aditionale pentru Model S: 70 - tractiune spate (de la 70.000 de dolari) si 90 - autonomie extinsa la 482 km de autostrada, bateria fiind de 90 kwh. Actualii proprietari daca doresc un upgrade la bateria de 90 kwh vor trebui sa plateasca 3.000 de dolari.

In prezent, Tesla ofera noua variante pentru Model S, de la tractiune spate sau integrala, la variante de performanta si diverse capacitati pentru baterii.

Varianta Ludicrous va fi disponibila si pe SUV-ul Tesla Model X care va ajunge la 100 km/h in 3,3 secunde. Model X va ajunge pe piata peste doua luni, iar un nou model denumit Model 3 va fi lansat peste doi ani. Tesla Roadster va primi o noua infatisare in patru ani si va deveni cea mai rapida Tesla, numele sau va fi Maximum Plaid.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri