Primele cifre ale tronsonului de autostrada Nadlac-Sibiu - parte a Coridorului IV Paneuropean - au fost anuntate de oficialii ministerului Transporturilor in urma cu patru ani. Surprinzator sau nu, termenele anuntate au fost respectate si este posibil ca la anul sa se circule pe intreaga magistrala rutiera, scrie Adevarul.

Cand va fi gata autostrada Nadlac-Sibiu, tronson care insumeaza aproximativ 220 de kilometri, vom putea spune ca mai avem de facut doar sectorul Sibiu-Pitesti si Centura Bucuresti si Coridorul IV va fi circulabil pe intreg teritoriul Romaniei (Nadlac-Constanta, 940 de kilometri).

Cand va fi gata autostrada Nadlac-Sibiu. Ponta avanseaza termenul 2016

„Anul acesta se dau in folosinta loturile pana la Lugoj si primul lot dupa Lugoj, iar anul viitor se va putea circula pe autostrada din Ungaria pana dincolo de Sibiu. Bucata cea mai grea si mai importanta, Sibiu-Pitesti, a fost aprobata ieri. S-a inceput deja lucrul la studiul de fezabilitate. In aceste conditii, eu zic ca este vorba despre 24 de ore foarte importante pentru infrastructura: avem aprobate 12 miliarde de euro fonduri europene pentru infrastructura si suntem conectati prin autostrada de Uniunea Europeana“, a spus recent premierul Victor Ponta.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri