Renault a prezentat cea de-a patra generatie Megane la 20 de ani de la lansarea modelului si peste 6,5 milioane de unitati vandute in intreaga lume.

Noul Renault Megane are o garda la sol redusa cu 25 mm, o latime mai mare cu 47 mm in fata si 39 mm in spate decat modelul precedent, un ampatament mai lung (+28 mm) si consola fata mai redusa. Elementele cromate subliniaza centura caroseriei si decoreaza grila, badge-urile laterale si manerele usilor. Nervurile fine de pe capota, asociate bandourilor cromate si prizelor de aer laterale cu design specfic vin sa consolideze caracterul frontal al masinii.Renault Megane

Asemeni modelului Talisman, noul Megane are blocurilor optice fata in forma literei C. Noul Megane GT ofera o bara de protectie fata redesenata pentru a exprima mai multa sportivitate. Integreaza o gura de aerisire mai larga si grila frontala in forma de fagure. In spate, design-ul noului Megane GT este subliniat de cele doua evacuari cromate ce continua design-ul sportiv al partii fata si incadreaza un difuzor venitdin universul F1.

Noul Megane GT poarta logo-ul Renault Sport in partea din spate, deasupra aripilor, precum si in fata. Aceasta versiune sportiva propune o culoare inedita Bleu Iron asociata unor elemente in Dark Metal in fata si pe oglinzile exterioare, pentru a sublinia apartenenta la universul GT. Noul Megane GT propune de asemenea jante de aluminiu de 18ʺ diamantate, dezvoltate special de Renault Sport.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri