Sandero este primul model Dacia care devine RS si primeste 150 CP, poarta numele de Renault Sandero RS 2.0 si va fi vandut pentru inceput in tarile din America Latina, potrivit renaultsport.com.

Sandero RS este asamblat in Brazilia si are un motor de 2 litri 150 CP care accelereaza pana la 100 km/h in 8 secunde si atinge 202 km/h. Chiar si cu un motor de 2 litri, masina se mentine usoara, are doar 1.161 kg.

Sandero RS 2.0

Fata de un Sandero standard, modelul RS are suspensia mai mica cu 26 mm, iar rigiditatea a fost crescuta cu 17% pe puntea fata si 65% pe puntea spate. Sandero RS se distinge prin emblema RS pe grila, lumini de zi cu LED-uri, praguri laterale, jante din aliaj specifice 16 sau 17 inch, scaune sport, un volan sport RS.

Procesul de productie Sandero RS si imagini din timpul testelor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri