Operatorul aerian low-cost irlandez Ryanair si compania aeriana araba Emirates au anuntat ca vor veni la Bucuresti pentru recrutari in luna octombrie.

Ryanair spune ca ofera salarii de peste 1.200 de euro in primele sase luni noilor angajati, iar experienta nu este necesara. In timp, salariul poate ajunge la 2.500 euro. Compania va face recrutari in Bucuresti pe 21 septembrie si pe 20 octombrie, iar la Cluj-Napoca pe 19 octombrie.

Conditii de angajare la Ryanair

inaltime intre 1,57 m si 1,88 m
apt pentru inot
are o vedere buna (sunt acceptate lentilele de contact)
are peste 18 ani
are pasaport valid in Uniunea Europeana si are dreptul sa lucreze in Marea Britanie si in Irlanda
este fluent in engleza (scris si vorbit)
este o persoana prietenoasa si se pricepe sa comunice cu oamenii
experienta anterioara in domeniu nu este necesara

Fondata in Irlanda in 1985, Ryanair a devenit cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa. Zilnic, opereaza mai mult de 1.600 de zboruri din 73 de baze si conecteaza 190 de destinatii in 30 de tari. Flota sa cuprinde 300 de aeronave Boeing 737-800, iar recent Ryanair a anuntat ca va comanda 283 de aeronave Boeing 737. De asemenea, este posibil ca Ryanair sa adauge inca 100 de aeronave Boeing 737 MAX 200, ceea ce va creste traficul de la 90 de milioane de pasageri in 2014 la 160 milioane in 2024.

Operatorul aerian Emirates Airline, cu sediul in Dubai, care a inceput sa opereze zboruri intre Bucuresti si Dubai in 2014, face recrutari pe 10 octombrie la Bucuresti.Emirates

Sursa foto: Sorbis/shutterstock.com

Conditii de angajare la Emirates

varsta minima 21 de ani
sa ajunga la o inaltime de 212 cm in picioare cu mana intinsa
absolvent de liceu
fluenta in limba engleza (scris si vorbit)
fara tatuaje la vedere
atitudine pozitiva

Compania, controlata de emiratul Dubai, a inceput zborururile in octombrie 1985, cu doar doua avioane, un Boeing 737 inchiriat si un Airbus 300 B4. In prezent, Emirates are peste 215 avioane si opereaza zboruri catre mai mult de 140 de destinatii in peste 80 de tari. Peste 1.500 de zboruri pleaca din Dubai in fiecare saptamana, catre destinatii pe sase continente. Compania este cel mai mare operator din lume pentru aeronavele Airbus A380 si Boeing 777.

Sursa foto: DmitriMaruta/shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri