Vanzarile Mazda in Romania au crescut in primele noua luni la aproape 800 de unitati, cu 36% mai mult fata de rezultatele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut.

Cel mai cautat model Mazda in Romania a fost anul acesta Mazda3 cu 310 autoturisme comercializate, cu 118 mai multe decat in perioada similara din 2014. Crossoverul Mazda CX-3, cel mai nou model al marcii japoneze, a atras in doar patru luni 80 de clienti pe plan local.

Vanzarile in septembrie au crescut cu 79% comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, la 127 de unitati.

Mazda isi mentine cresterea mai rapida decat piata, lucru reflectat si de cota de piata pe segmentul autoturismelor de import, care a ajuns la 2%, comparativ cu 1,7% anul trecut. Unul dintre principalii factori care vor sustine in continuare nivelul crescut al vanzarilor este reprezentat de gama de modele complet innoita odata cu lansarea noii generatii a roadster-ului MX-5.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri