Coreeni de la Hyundai vor prezenta principalele trasaturile ale noului concept pentru clasa compacta, cu ocazia showului auto de la Paris. Numele modelului este „Arnejs”, iar masina pe care o prefigureaza ar trebui sa ajunga pe piata spre sfarsitul lui 2007.
Arnejs se pronunta „Ar-nez”. Coreeni declara ca masina va ingloba cele mai noi tehnologii, care alaturi de designul indraznet si contemporan vor face din Arnejs un competitor puternic pe segmentul compact, unde producatorii europeni au deasemeni o oferta variata.

Coreeni vor lansa din vara lui 2007 noul model compact, ce are la baza designul lui Arnejs, in Marea Britanie. Tony Whitehorn, seful Hyundai UK, a declarata: „ Noi credem ca Arnejs va intampina un val de atitudine pozitiva dinspre piata, avand in vedere trasaturile europene ale masinii”.

Daca Arnejs va oferi aceleasi atribute intalnite la modelele Hyunday, probabil ca productorul japonez isi va consolida pozitia detinuta pe pietele mondiale. Hyundai detine pozitia a sasea in topul mondial al producatorilor auto.

Clasa compacta este cunoscuta pentru dinamicitate, insa masinile carte au avut succes in acest segment au excelat la doi parametri: calitate si pret. Seful Hyundai UK crede ca Arnejs detine aceste doua atribuite.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Noua generatie Toyota Corolla este disponibila si in Romania