Un barbat de 29 de ani, angajat al unei spalatorii din Focsani, a furat un autoturism de lux pe care un client il lasase la lustruit si a plecat cu el, desi era sub influenta alcoolului si fara permis de conducere, provocand un accident de circulatie soldat cu pagube materiale.

Potrivit anchetatorilor, angajatul unei spalatorii din Focsani a furat, joi, un autoturism lasat de proprietar pentru a fi lustruit. Aflat sub influenta alcoolului si fara a detine permis de conducere, tanarul a furat masina din spalatorie si a plecat la plimbare, iesind din Focsani spre localitatea Bolotesti, scrie Mediafax.

La un moment dat, pe DN 2 D, tanarul a intrat intr-o benzinarie, cu intentia de a alimenta autoturismul de lux, dar la un moment dat a lovit cu masina mai multe rafturi cu produse din statia de carburant, ulterior demarand in tromba. Personalul benzinariei a anuntat imediat Politia din Bolotesti, care a incercat sa il opreasca la intrarea in localitate, insa barbatul a ignorat semnalele oamenilor legii, care au pornit in urmarirea sa.

Dupa aproximativ trei kilometri, barbatul a iesit cu masina de pe sosea si s-a oprit in gardul unei case. In urma impactului, masina a fost avariata, iar gardul gospodariei in care a intrat a fost distrus. Dupa accident, barbatul a fost imobilizat si dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Potrivit Politiei Vrancea, la testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 1.05 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Sursa foto: welcomia/shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri