Renault propune clientilor romani noul Scnic cu cinci locuri si Grand Scnic sapte locuri, cu o evolutie a liniei caroseriei si o imbunatatire a calitatii materialelor.
Oferta de motorizari pentru noul Scnic si Grand Scnic sapte locuri cuprinde trei diesel-uri cu tehnologie common rail si un motor pe benzina 16 supape. Gama de transmisii este compusa din doua cutii de viteze manuale cu cinci si sase trepte si o cutie de viteze automata "proactive", informeaza NewsIn. In completarea elementelor de siguranta activa, Noul Scnic reia ansamblul elementelor de siguranta pasiva de care dispune Scnic II, creditat cu cinci stele la testele de siguranta Euro NCAP.

Produs pe platforma C a aliantei Renault-Nissan, Noul Scnic si Grand Scnic sapte locuri sunt fabricate in uzina Renault din Douai, nordul Frantei. Iesirea din fabricatie a vehiculului Scenic II cu numarul un milion marcheaza deopotriva a X-a aniversare de la comercializarea primei versiuni Scenic, in 1996.

Cu o cota de piata de aproximativ 19%, modelul s-a instalat in fruntea clasamentului monovolumelor compacte in Europa occidentala, de la lansarea modelului si pana azi. Lansarea Scnic II in 2003 reprezenta o miza majora in strategia Renault de crestere rentabila. Astazi, Scnic reprezinta 50% din vanzarile gamei Mgane in Europa occidentala. Pretul CIP al Noului Scenic versiune Authentique 1,6 16 V 110 CP este de 13.141 euro si 15.794 euro cu toate taxele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri