Primul Batmobil care a aparut pe micile ecrane americane, condus de actorul Adam West in serialul "Batman" din anii '60, estimat in prezent la 5 milioane de dolari, va fi scos la licitatie in Statele Unite, informeaza fr.news.yahoo.com.

Automobilul, ce are la baza un model Lincoln Futura, va fi vandut de casa de licitatii Barrett-Jackson. Aceasta masina cu un design futurist a fost condusa de actorul Adam West, interpretul personajului Bruce Wayne din serialul "Batman" care a fost difuzat timp de doua sezoane pe micile ecrane nord-americane, intre anii 1966 si 1968, potrivit Mediafax.

Potrivit unui anunt publicat pe site-ul casei Barrett-Jackson, Batmobilul are la baza designul modelului Lincoln Futura, ce fusese lansat in 1955. Masina este pusa in vanzare cu o gama diversa de elemente personalizate, aflate inca in stare de functionare: un Batproiector, un Batcomputer, doua parasute si un dispozitiv care genereaza fum. Batmobilul a fost achizitionat de actualul sau proprietar cu suma de 4,6 milioane de dolari, in 2013.

Sursa foto: Helga Esteb/shutterstock.com

Citeste si:
Business deschis din pasiunea pentru carti a tatalui
Un antreprenor si-a deschis o...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Batmobilul din serialul "Batman", licitat pentru 4,2 mil. dolari