Au aparut primele imagini ale noului Volkswagen Touran. Germanii au anuntat ca vor prezenta masina la apropiatul Paris Motor Show
Considerat unul dintre cele mai performante MPV-uri, noul Touran va avea o infatisare noua, dar si o serie de dotari noi la nivelul sigurantei, confortului si al dotarilor. Lansarea se produce intr-un moment important pentru VW. Surse din interiorul companiei au declarat ca Volkswagen se pregateste de finalizarea unei noi strategii de marketing, mai agresive, pentru 2007.

Purtatorul de cuvant Volkswagen declara ca se asteapta ca noul model sa continue pe aceasi linei ca predecesorul sau. Noul Touran este primul Volkswagen dotat cu sistemul ParkAlert – sistem brevetat de germani.

Sistemul efectueaza parcarea „de unul singur”. Cu ajutorul unor senzori montati in borul si in spatele masinii, calculatorul detecteaza cel mai bun spatiu pentru parcare si calculeaza miscarile pe care trebuie sa le faca masina. Dupa ce a pozitionat masina in pozitia indicata de calculator, soferul nu trebuie decat sa foloseasca frana si acceleratia pentru ca volanul este manevrat de Touran.

Dupa ce masina este parcata si maneta de viteze scoasa din pozitia marsarier, sistemul isi inceteaza actiunea.

Volkswagen Touran are o noua grila a radiatorului si o pereche de faruri „sexy”, imprumutate de la Eos. La interior Touranul ofera acelasi confort pentru cei sapte pasageri cu o serie de imbunatatiri, precum: materiale noi, insertii de otel sau MP3 player.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »