Mercedes-Benz a adus pe piata o editie limitata de 2.000 de exemplare pentru modelul comercial usor Sprinter cu ocazia a 20 de ani de la lansarea in productie.

Modelul special va fi comercializat in 19 tari din Europa, cu toate variantele de motorizare. In Romania, clientii vor beneficia de un avantaj de 1.800 de euro, fara TVA, pentru „Edition Sprinter”.

Mercedes-Benz Sprinter

Din 1995 si pana in prezent au fost fabricate peste 2,9 milioane de modele Sprinter, autovehicule ce ruleaza in peste 150 de piete in intreaga lume.

Editia aniversara, Edition Sprinter, este disponibila in variantele furgon si combi, 3,5 t, culoare argintiu metalic. Barele de protectie ale modelului aniversar Edition sunt vopsite in aceeasi culoare - o premiera pentru Sprinter. Acelasi lucru poate fi spus despre stopurile din spate, colorate in negru -fumuriu si jantele negre din aliaj usor de 16 inch. Alternativ, "Edition Sprinter" este, de asemenea, disponibila cu jante argintiu - stralucitor, din aliaj usor de 17 inch.

Vanzarile de autoturisme...
Citeste si: Vanzarile de autoturisme ecologice au crescut in Romania cu peste 65%

Elementele distinctive ale modelului aniversar includ faruri bi-xenon si o grila cromata a radiatorului. Inscriptia de pe partea laterala a noii editii Sprinter este un alt indicator al statutului de model special. In interior, soferul este intampinat de covorase inscriptionate cu logo-ul editiei aniversare Sprinter. Modelul Sprinter Combi este echipat suplimentar cu un volan top-class din piele si geamuri fumurii in spate.

Mercedes-Benz Sprinter


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Mercedes-Benz celebreaza 40 de ani de la lansarea Clasei G