OLX.ro a introdus din decembrie taxa pentru listarea anunturilor in categoria "Auto" pe platforma de anunturi, preturile pornind de la 2 euro/anunt.

Taxa este valabila doar pentru produsele vandute sub categoria „Auto”. Este prima miscare de acest fel a companiei detinuta de Naspers, pana in prezent OLX bazandu-se, in Romania, si pe venituri din promovarea anunturilor. Preturile variaza de la 4,80 euro pentru o masina, pana la "un pachet" de 30 de anunturi auto, pentru 84 de euro. Preturile difera in functie de autoturismul vandut - anunturile privind motocicletele, de exemplu, pornesc de la 2 euro. Plata se face dupa incarcarea anuntului pe site, prin confirmarea unui mail primit.



OLX.ro explica introducerea platii pentru acest segment: "Am facut aceasta schimbare pentru a continua dezvoltarea platformei, in special prin cresterea numarului de cumparatori. O facem cu toata increderea ca OLX Auto va deveni si mai util si relevant pentru tine".

OLX.ro este unul dintre principalii jucatori pe piata de anunturi, principalul concurent fiind Okazii.ro. Interesant este ca Okazii.ro, fortata de concurenta, a renuntat anul trecut la taxa de listare exact pe categoria Auto. Pe langa aceasta, compania a renuntat la taxa si pe categoria Imobiliare.

Stirea initiala a fost publicata pe ZF.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri