Taxa este valabila doar pentru produsele vandute sub categoria „Auto”. Este prima miscare de acest fel a companiei detinuta de Naspers, pana in prezent OLX bazandu-se, in Romania, si pe venituri din promovarea anunturilor. Preturile variaza de la 4,80 euro pentru o masina, pana la "un pachet" de 30 de anunturi auto, pentru 84 de euro. Preturile difera in functie de autoturismul vandut - anunturile privind motocicletele, de exemplu, pornesc de la 2 euro. Plata se face dupa incarcarea anuntului pe site, prin confirmarea unui mail primit.

OLX.ro explica introducerea platii pentru acest segment: "Am facut aceasta schimbare pentru a continua dezvoltarea platformei, in special prin cresterea numarului de cumparatori. O facem cu toata increderea ca OLX Auto va deveni si mai util si relevant pentru tine".

Citeste si:

OLX.ro este unul dintre principalii jucatori pe piata de anunturi, principalul concurent fiind Okazii.ro. Interesant este ca Okazii.ro, fortata de concurenta, a renuntat anul trecut la taxa de listare exact pe categoria Auto. Pe langa aceasta, compania a renuntat la taxa si pe categoria Imobiliare.

Stirea initiala a fost publicata pe ZF.ro.