Daewoo Automobile Romania SA a primit o cota suplimentara de 695 de autoturisme in cadrul Programului de stimulare a innoirii parcului national auto, transmite corespondentul NewsIn.

Cele de 695 de unitati au fost alocate in cadrul celei de-a doua etape a programului, ca urmare a redistribuirii de catre Agentia Fondului de Mediu a locurilor neutilizate de alti producatori sau importatori. Dealerii Daewoo vor incepe derularea celei de-a doua etape a programului pe 20 septembrie, data de la care se vor accepta si inscrieri, in limita locurilor alocate. Persoanele care s-au inscris in prima etapa pe listele de asteptare isi pastreaza locurile, cu conditia sa confirme pana pe 25 septembrie mentinerea intentiei de a cumpara un autoturism Daewoo in cadrul programului.

Pentru un autoturism achizitionat in cadrul programului, cumparatorul achita o suma cu 3.000 RON mai mica, suportata de Agentia Fondului de Mediu (AFM). Autoturismele Daewoo care pot fi cumparate in cadrul programului sunt Nubira II (9.440 de euro), Cielo (6.640 de euro), Matiz (4.340 de euro) si Tacuma (14.140 de euro). Preturile includ TVA si rezulta prin aplicarea reducerii acordate de AFM.

Pot solicita cumpararea unui autoturism Daewoo in cadrul programului persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania, care detin in proprietate un autoturism cu vechimea de cel putin 12 ani de la data fabricatiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri