Daewoo a primit 695 de locuri la redistribuire, in cadrul programului Rabla

Daewoo Automobile Romania SA a primit o cota suplimentara de 695 de autoturisme in cadrul Programului de stimulare a innoirii parcului national auto, transmite corespondentul NewsIn.

Cele de 695 de unitati au fost alocate in cadrul celei de-a doua etape a programului, ca urmare a redistribuirii de catre Agentia Fondului de Mediu a locurilor neutilizate de alti producatori sau importatori. Dealerii Daewoo vor incepe derularea celei de-a doua etape a programului pe 20 septembrie, data de la care se vor accepta si inscrieri, in limita locurilor alocate. Persoanele care s-au inscris in prima etapa pe listele de asteptare isi pastreaza locurile, cu conditia sa confirme pana pe 25 septembrie mentinerea intentiei de a cumpara un autoturism Daewoo in cadrul programului.

Pentru un autoturism achizitionat in cadrul programului, cumparatorul achita o suma cu 3.000 RON mai mica, suportata de Agentia Fondului de Mediu (AFM). Autoturismele Daewoo care pot fi cumparate in cadrul programului sunt Nubira II (9.440 de euro), Cielo (6.640 de euro), Matiz (4.340 de euro) si Tacuma (14.140 de euro). Preturile includ TVA si rezulta prin aplicarea reducerii acordate de AFM.

Pot solicita cumpararea unui autoturism Daewoo in cadrul programului persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania, care detin in proprietate un autoturism cu vechimea de cel putin 12 ani de la data fabricatiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri