Taxele incluse in 2014, dar si pretul ridicat al combustibilor i-a facut pe multi sa se gandesca de doua ori inainte de a alege cu ce motor trebuie sa fie echipata masina pe care o cumpara.

Multi care aveau motoare pe benzina cu capacitate mare s-au orientat catre instalatii de gaz petrol lichefiat (Gpl), pe motiv ca era mult mai ieftin, iar statiile care comercializeaza acest tip de carburant sunt destul de extinse la nivelul tarii , conform Adevarul Financiar.

Acum, dupa ieftinirea carburantilor se pune problema cdaca mai este necesar sa cauti variante mai ieftine de alimentare a masinii. Mai bine spus ce costuri sunt in spatele fiecarei variante de motorizare.

Multi proprietari de masini comenteaza pe forumuri despre avantajele si dezavantajele motoarelor pe care le au pe masini. Ei iau in calcul nu numai carburantul folosit de motor, dar si costurile generale ale masinii respective.

O scurta trecere in vedere indica clar costurile ridicate de intretinere pentru masinile diesel si costuri mai scazute a masinilor pe benzina. Motoarele cu instalatii Gpl sunt recomandate pentru utilizarea masinii pe distante mari, insa si reparatiile sunt mai dese.

Citeste articolul integral pe Adevarul Financiar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri