Skoda prezinta la Salonul Auto de la Geneva 2016 conceptul VisionS care ne sugereaza liniile unui viitor SUV al marcii cehe, un concurent pentru VW Tiguan.

VisionS este mai mare decat crossoverul Yeti, avand o lungime de 4,70 metri, latime 1,91 metri si inaltime 1,68 metri. Modelul este proiectat cu trei randuri de scaune pentru a oferi spatiu celor 6 pasageri.

Skoda VisionS concept

Grila lata a radiatorului si cele patru faruri conice cu LED, cu pozitie inalta, definesc partea frontala a show-car-ului, accentuand caracterul de SUV al automobilului. Emblema si lamelele verticale ale grilei sunt marcate de elemente cristaline - tributul adus de Skoda artei cehesti a prelucrarii cristalului.

Pasajele rotilor sunt angulare, subliniind caracterul off-road. Conturul superior al "umerilor" formeaza o nisa profunda deasupra pragurilor. Linia abrupta a plafonului, cu eleronul mare si partea din spate retrasa, accelereaza show-car-ul chiar si atunci cand acesta sta pe loc.

Skoda VisionS

Emblema Skoda si blocurile optice spate aplatizate cu carcase cristaline cu design dinamic sunt asezate direct sub luneta cu pozitie joasa. Grafica literei C, caracteristica marcii Skoda, incepe cu blocurile optice spate si se continua cu suprafetele reflectoare aplatizate din bara de protectie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri